"Biblioteka Sieniawska. |Zbiory ks. Czartoryskich w Krakowie" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Czartoryskich (Kraków); Biblioteka Czartoryskich (Puławy); Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Raczyńskich (Sieniawa) (1869)
1. Rewrsy na wypożyczenie z Biblioteki Czartoryskich rkps. (podpis: Władysław Skrzydylka, Jan Działyński, Józef Rustejko, Wojciech Kętrzyński, Antoni Gosiewski, Zygmunt Celichowski), 1869-1874, (8), k. 1-2, 5, 18-22, 43.
49 listów i aktów
Keywords: Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Poryck; biblioteka T. Czackiego; rękopisy; Puławy; Sieniawa; Korespondencja; Rękopisy poryckie