``Korespondencja biblioteczna rozmaitej treści, 1876'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1876)
Czarniecki Kazimierz Łodzia, k. 1-2. - dar wyd. BK; o genealogię Działyńskich.
5 listów
Keywords: Warszawa; Informacja naukowa - |kwerendy; Korespondencja; Wydawnictwa homeograficzne