``Biblioteka ordynacji hr. Zamoyskich w Warszawie'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej Warszawa (1902)
Dary wydawnictw BK; odpisywanie materiałów do wyd. ``Acta Tomiciana'' przez Henryka Chodynickiego i H. Siemieńską oraz kolacjonowanie odpisów; załączone kwity wynagrodzenia za te prace i rachunek Z. Celichowskiego.
20 listów
Keywords: Warszawa; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej; Korespondencja