``Smithsonian Institution, Washington'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Amerika-Institut Berlin; Biblioteka Kórnicka; Hiersemann Karl W., |Buchhandlung (Lipsk); Smithsonian Institution (Waszyngton) (1881)
1. Katalogi wydawnictw BK z zaznaczonymi pozycjami przesłanymi Smithsonian Institution, (3), po k. 7 (s. 13), 24 (s. 15), 50 (s. 30).
55 listów
Keywords: Berlin; Amerika-Institut; Lipsk; księgarnia - Hiersemann Karl W; Waszyngton; Smithsonian Institution; Volta Bureau (wydawnictwo); Korespondencja