``Towarzystwo Historyczne Warmińskie'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Historischer Verein für Ermland (Frombork) (1869)
Listy Historischer Verein für Ermland do BK (podpis: prof. Andreas Thiel i Carl Woelky bibliotekarz) - wymiana wydawnictw, załączone katalogi wyd. BK z zaznaczonymi pozycjami przesłanymi towarzystwu (3), po k. 11 (s. 13, 14, 30).
8 listów
Keywords: Ermland zob. Warmia; Frombork; Historischer Verein für Ermland; Warmia; Korespondencja