"Towarzystwo Naukowe Akademickie w Berlinie" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Towarzystwo Naukowe Akademickie Berlin; Towarzystwo Naukowe Akademików Polaków Berlin; Towarzystwo Naukowe Polaków Berlin (1869)
1. Towarzystwo Naukowe Akademickie w Berlinie, 1869-1877.
16 listów
Keywords: Berlin; Towarzystwo Naukowe Polaków; Towarzystwo Naukowe Akademickie; Towarzystwo Naukowe Akademików Polaków; Korespondencja