``Towarzystwo Nauk Ścisłych w Paryżu. |Wydawnictwo matematyczne'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Papateries du Marais Paryż; Towarzystwo Nauk Ścisłych Paryż (1866)
1. Listy do Jana Działyńskiego:
54 listy
Keywords: Paryż; Towarzystwo Nauk Ścisłych; czasopismo - ``Kurier Paryski''; Papateries du Marais; Warszawa; czasopismo - ``Kłosy''; czasopismo - ``Prawda''; czasopismo - ``Słowo''; Korespondencja; Wydawnictwa matematyczne