"Towarzystwo Nauk Ścisłych w Paryżu. |Wydawnictwo matematyczne" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Papateries du Marais Paryż; Towarzystwo Nauk Ścisłych Paryż (1866)
1. Listy do Jana Działyńskiego:
54 listy
Keywords: Paryż; Towarzystwo Nauk Ścisłych; czasopismo - "Kurier Paryski"; Papateries du Marais; Warszawa; czasopismo - "Kłosy"; czasopismo - "Prawda"; czasopismo - "Słowo"; Korespondencja; Wydawnictwa matematyczne