Biblioteka kss. Czartoryskich w Krakowie" - Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Czartoryskich Kraków; Biblioteka Kórnicka
Wyciąg z katalogu Biblioteki Czartoryskich sporządzony przez Z. Celichowskiego pod kątem materiałów do wyd. BK, głównie "Acta Tomiciana".
K. 7-12 nie zapisane
Keywords: Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Wydawnictwa