Manuskrypta Biblioteki Czartoryskich" - Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Czartoryskich Kraków; Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Miejska Gdańsk (1876)
1) Ogólny wykaz treści rkps. Bibl. Czartoryskich w Krakowie nr: 1-217, 232-235, 240, 242-249, 258, 261-262, 264-291, 305, 307, 402-406, 410-413, 549, 555, 1184, 1366, 1448, 1595-1599, 1601, 1606, 1615, 1618, 1620, 1624, 1682, 2057, 2144, 2234-2235, 2242, 2260, 2566, 2679, 2694, 2783, 2847, 3021, 3023 - k. 2-7.
K. 8-12, 19-61 nie zapisane
Keywords: Gdańsk; Biblioteka Miejska; Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Wydawnictwa