Notatnik Zygmunta Celichowskiego - Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Ordynacji Krasińskich Warszawa; Biblioteka Zygmunta Czarneckiego Rusko (1870)
1) "Biblioteka Krasińskich w Warszawie. Mscr. Tomicianów (lata 1530, 1538/39, 1540)". Opis i notatki o zawartości rkps. Biblioteki Ordynacji Krasińskich, k. 2-20.
K. 11-17, 19-20, 23-32 nie zapisane
Keywords: Rusko; Biblioteka Zygmunta Czarneckiego; Warszawa; Biblioteka Ordynacji Krasińskich