Kodeks Sapieżyński (Rogaliński) VI, 1527" - Kazimierz, Chłapowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Raczyńskich Rogalin (1870)
Wykaz dokumentów w rkps. bibl. Raczyńskich w Rogalinie sporządzony przez K. Chłapowskiego.
Dawna sygn. AB 120a
Keywords: Rogalin; biblioteka Raczyńskich