Biblioteka Ordynacji Zamoyskiej - Zygmunt, Celichowski; z Zawadzkich, Siemieńska Halina; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej Warszawa
1) "Kwerenda w tekach XXIV-XXIX Tomicianów od roku 1532" wykonana przez Halinę Siemieńską, k. 1-30
1000,00
Keywords: Warszawa; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej