Wykazy dokumentów do wydawnictwa ``Acta Tomiciana'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biskupie Frombork; Archiwum Państwowe Królewiec; Biblioteka Kórnicka (1869)
2) Archiwum Państwowe w Królewcu: a) Wykazy dokumentów sporządzone i przesłane w r. 1869 w. Kętrzyńskiemu przez K. Liskego, k. 9-13. - b) Wykaz listów pol. do księcia Albrechta z 1529 r., k. 14-17. - c) ``Verzeichniss des Schriftwechsels Herzog Albrechts von Preussen mit Polen im 1532'' (Herzogliches Briefarchiv B 1 - B 2), k. 18-19.
1000,00
Keywords: Królewiec; Archiwum Państwowe; Frombork; Archiwum Biskupie