Tomiciana``. Notatki i wypisy Z. Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Archiwum Kapitulne Gniezno; Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Uniwersytecka (Kluż); Königliche Bibliothek Berlin
1) Notatki i wypisy z ``Tomicianów'' druk. (t. I-VIII), k. 1-4, 33
K. 5-6, 11, 16-18, 21-24, 27-32, 34-37 nie zapisane
Keywords: Berlin; Königliche Bibliothek; Cluj zob. Kluż; Gniezno; Archiwum Kapitulne; Kluż; Biblioteka uniwersytecka; Rumunia; Koloszwar zob. Kluż