Spisy dokumentów związane z przygotowaniem przez Z. Celichowskiego poprawionego wyd. T. IX ``Acta Tomiciana'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Wojciech, Kętrzyński; Biblioteka Kórnicka (1870)
1) Fragm. spisu dokumentów zawartych w I wyd.t. IX k.1-3.
K. 4-18 nie zapisane.