Tomiciana t. XIII, 1531`` - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Biblioteka Kórnicka (1914)
Wykaz dokumentów do t. XIII ``Acta Tomiciana'' (Poznań 1915) oprac. przez Z. Celichowskiego.
1000,00