"Lasy Fundacji "Zakłady Kórnickie". |Administracja. |Personalia byłych praktykantów i uczniów" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |"Zakłady Kórnickie" (1931)
Bensch Stefan, k. 46. - Błaszkowiak Tadeusz, k. 47. - Dudkowiak Józef, k. 4, 8, 23, 41-42. - Galas Henryk, k. 10-12, 14, 16-17. - Karpiński Franciszek, k. 48. - Keller Józef, k. 5-6. - Kisielewski Aleksander, k. 9, 15, 18-19, 37-38. - Kolanczyk Jan, k. 2. - Kozicki Jerzy, k. 20-22, 24, 27-29. - Kurpisz Julian, k. 25. - Nowak Mieczysław, k. 30, 36. - Osiński Feliks, k. 44. - Płończak Bernard, k. 3, 13. - Popielas Gabriel, k. 31-35, 39-40.
pol
Keywords: Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK