``Biblioteka. Nabytki od 1. 1. 1921 do 25. 10. 1922'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Akademia Umiejętności Kraków; Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Ministerstwa Spraw Zagranicznych. Biuro Międzynarodowej Wymiany Wydawnictw (Warszawa); Chrzanowski Bogdan, |Księgarnia Poznań; Gebethner i Wolff, |Księgarnia Warszawa; Główna Księgarnia Wojskowa Warszawa; Księgarnia Katolicka Władysława Miłkowskiego Kraków; Polskie Naukowe Towarzystwo Heraldyczne (Lwów) zob. Towarzystwo Heraldyczne (Lwów); Towarzystwo Heraldyczne (Lwów); Vereinigung Wissenschaftlichen Verlager Berlin; Wielkopolska Księgarnia Nakładowa Poznań (1919)
Biblioteka Ministerstwa Spraw Zagranicznych, Biuro Międzynarodowej Wymiany Wydawnictw w Warszawie, 1922, (2), k. 12, 14. - Chrzanowski Bogdan, Poznań 1920-1921, (2), k. 3, 5. - ``Dziennik Poznański'', 1922, k. 15. - Gebethner i Wolff, Warszawa 1922, k. 9. - Główna Księgarnia Wojskowa, Warszawa 1923, k. 17-20. - Hartleb Kazimierz, historyk kultury, bibliotekarz Bibl. Uniwersyteckiej we Lwowie, 1921, k. 1. -
1000,00
Keywords: Berlin; Vereinigung Wissenschaftlichen Verlager; Kraków; Księgarnia Katolicka Władysława Miłkowskiego; Akademia Umiejętności; Lwów; Towarzystwo Heraldyczne; Poznań; księgarnia - Chrzanowski Bogdan; czasopismo - ``Dziennik Poznański''; czasopismo - ``Polska Flota Napowietrzna''; Wielkopolska Księgarnia Nakładowa; czasopismo - ``Włościanin''; Warszawa; Biblioteka Ministerstwa Spraw Zagranicznych. Biuro Międzynarodowej Wymiany Wydawnictw; Główna Księgarnia Wojskowa; księgarnia - Gebethner i Wolff; Księgarnie; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |kupno; Zbiory biblioteczne - |wykaz nabytków