``Sprzedaż nakładów [...]'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Księgarnia Spółki Wydawniczej Polskiej Kraków; Sennewald Gustaw, |Księgarnia Warszawa; Seyfarth G., |Księgarnia Lwów; Seyfarth i Czajkowski, |Księgarnia Lwów; Uniwersytet Poznański. Seminarium Słowiańskie (Poznań) (1883)
Księgarnia Spółki Wydawniczej Polskiej, Kraków 1899-1907 (2) k. 33-34, 37, przy tym rach. 1901 k. 35. - Lehr-Spławiński Tadeusz (Seminarium Słowiańskie Uniw. Poznańskiego) 1921 k. 14, przy tym rach. k. 15. - Sennewald G. Warszawa 1883-1887 (2) k. 1-12, przy tym rach. 1887-1889 (2) k. 7-8, 10-11 i notatka Z.C. k. 13. - Seyfarth G., Lwów 1905-1912 (4) k. 29-32, 38-41. - Seyfarth i Czajkowski, Lwów 1888-1893 (5) k. 17-28, przy tym rach. 1892 k. 21. -
19 listów
Keywords: Kraków; Księgarnia Spółki Wydawniczej Polskiej; Lwów; Uniwersytet Lwowski. Seminarium Historii Polski; księgarnia - Seyfarth i Czajkowski; księgarnia - Seyfarth G; Poznań; Uniwersytet. Seminarium Słowiańskie; Warszawa; księgarnia - Sennewald Gustaw; Korespondencja; Księgarnie; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana