Księga Nabytków Biblioteki Kórnickiej - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1879)
K. 55-80 nie zapisane.
1000,00
Keywords: Księga nabytków; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wykaz nabytków