``Sprzedaż nakładów. Gebethner i Wolff w Warszawie. Gebethner i Wolff w Poznaniu'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Bank Przemysłowców Poznań; Biblioteka Kórnicka; Gebethner i Wolff, |Księgarnia Poznań; Gebethner i Wolff, |Księgarnia Warszawa (1921)
Gebethner i Wolff, Warszawa 1921, (5 rach.), k. 1-4, 7-8; przy tym potwierdzenie Banku Przemysłowców w Poznaniu o wpływie pieniędzy od Gebethnera i Wolffa 1921 k. 5. - Gebethner i Wolff, Poznań 1921, k. 5.
Brak k. 8.
Keywords: Poznań; Bank Przemysłowców; księgarnia - Gebethner i Wolff; Warszawa; Korespondencja; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana