Notatnik Z. Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1869)
1. ``Wydatki sekretarskie od 17 kwietnia do 26 sierpnia 1869, częścią w osobistych interesach p. Hrabiego [Jana Działyńskiego] i prywatnych sprawach, częścią w sprawach Biblioteki'', k. 1-9.
K. 10-28 nie zapisane.
Keywords: Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Księgarnie; Nakłady BK; Wydatki BK