Różne wykazy personalne pracowników Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z czasów II wojny światowej - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945); Stiftung Kurnik 1939-1940 (1939)
Wykazy osób zatrudnionych z podanymi dochodami
ger
Keywords: Kórnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Stiftung Kurnik; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK