Akta personalne pracowników Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' - Fundacja |``Zakłady Kórnickie'' (1945)
Różne pisma pochodzące z akt personalnych i zebrane z rozsypu.
Keywords: Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK