Skontrum skarbca 2010/2011 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (2010)
T. 1-2 zawierają arkusze spisu z natury; t. 3 zawiera sprawozdanie komisji skontrowej wraz z zaleceniami, opinię konserwatorską; płytę CD zawierającą całą dokumentację skontrową.
CD
Keywords: Inwentaryzacja zbiorów; Skontrum