``Dziennik czynności wydawnictw Kórnickich. 1 II [- 7 IV] 1882. M[ichał] W[róblewski]'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1882)
Jest to dalszy ciąg ``Dziennika expedycji wydawnictw kórnickich'' (AB 270). Zawiera notatki o wysyłce wydawnictw BK: ``Kodeks dyplomatyczny Wielkopolski'' t. 4; ``Tragedie'' Eurypidesa cz. II; ``Pamiętnik Towarzystwa Nauk Ścisłych w Paryżu'' t. 11, osobnych rozpraw z tegoż i in., księgarzom, towarzystwom, bibliotekom oraz osobom prywatnym.
K. 4-22 nie zapisane.
Keywords: Paryż; czasopismo - ``Pamiętnik Towarzystwa Nauk Ścisłych w Paryżu''; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż