``Oprawa książek Bibliot[eki] Kórn[ickiej] 1874-[1881]'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1874)
Spis książek oprawionych przez introligatorów: Stanisława Łacikowskiego, 1874, k. 1-18; Jana Nawrota, 1874, k. 24 i jego rachunek, k. 19; Pankowskiego, 1880, k. 34-36; W. Szatkowskiego, 1881, k. 37; Wróblewskiego, 1879, k. 21-33.
1000,00
Keywords: Introligatorzy; Konserwacja zbiorów; Oprawa książek; Rachunki