Album - Remonty 2014 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk; Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (2014)
Roboty konserwatorsko-remontowe prowadziła firma ORLIKON z Poznania. Prace zostały sfinansowane ze środków budżetu państwa przyznanych Bibliotece Kórnickiej przez Prezesa PAN.
Keywords: Poznań; ORLIKON; Pałac Działyńskich; Album; Fotografie; Kronika; Pałac Działyńskich - |dach; Pałac Działyńskich - |elewacja; Pałac Działyńskich - |patio; Pałac Działyńskich w Poznaniu; Remonty