"Nakłady Biblioteki Kórnickiej (hr. J. Działyńskiego)" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1869)
Notatnik Z. Celichowskiego do zapisywania rozchodu wydawnictw BK, głównie w postaci darów, w okresie od 12 V 1869 do 21 X 1878 r.
S. 5-6, 11-12, 14-18, 20-26, 28-32, 34-38, 40-42, 45-46, 55 nie zapisane.
Keywords: Korespondencja; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - dary; Wydawnictwa BK - sprzedaż