"Oprawa książek bibliotecznych i nakładów" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1871)
Januszyński Wincenty, 1880, (dr.), k. 63, 66. - Kitka Stanisław, 1871-1881, (42), k. 4, 9-15, 18-26, 30-34, 37-62, 64-65, 67-78, 81-85, 87-88. - Łacikowski Stanisław, 1873-1874, (4), k. 16-17, 27-29, 35-36. - Marchwicki Józef, 1871-1873, (6), k. 1-3, 5-6, 8. - Słotwiński Michał K., b.d., 1881, (dr.), k. 89-90. - Szatkowski W., 1881, (3), k. 79-80, 86. - NN w Paryżu, z potwierdzeniem zapłaty przez J. Działyńskiego, 1872, k. 7.
1000,00
Keywords: Introligatorzy; Konserwacja zbiorów; Oprawa książek; Rachunki