``Biblioteka Kórnicka. |Wykaz wypożyczonych książek [...]'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1869)
[Dokładniejszy opis księgi zob. H. Kefestein, W. Żurawska: ``Bibliotekarska działalność Wojciecha Kętrzyńskiego''. [w:] ``Rocznik Olsztyński'' 7:1968, s. 85-86].
1000,00
Keywords: Zbiory biblioteczne - |udostępnianie