Fragment |katalogu biblioteki Czartoryskich [?] - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka
Fragment katalogu na kartach luźnych, rubrykowanych ołówkiem w układzie alfabetycznym, obejmuje tylko 1 k. litery A i większą część litery C. Zawiera skrócony opis bibliograficzny dr. od XV do siódmego dziesięciolecia XIX w.
1000,00
Keywords: Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Paryż; Katalog biblioteki Czartoryskich; Katalogi