Notatnik Z. Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1871)
1. ``Biblioteka Wilanowska''. Opis bibliograficzny i wykaz treści rkps. Biblioteki Wilanowskiej: nr 3, k. 2-4; dawny nr 3 (obecnie BK 1461), k. 5-14.
1000,00
Keywords: Weimar; Geheime Haupt- und Staatsarchiv; Wilanów; Biblioteka Wilanowska