"Materiały do lat 1668-1669" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1868)
1. "[...] króla [Jana Kazimierza] de abdicando regno propositia". Warszawa, 11 VI 1668, k. 1-1v.
K. 23, 34-36, 46-47 nie zapisane.
Keywords: Warszawa; Biblioteka Ordynacji Krasińskich; Biblioteka Główna (Uniwersytecka); Sejm nadzwyczajny (abdykacyjny) 1668 r