Notatnik Z. Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1890)
Wypisy i notatki z literatury i z rkps. Biblioteki Uniwersyteckiej we Wrocławiu dotyczące Mateusza z Krakowa w związku ze studiami Z. Celichowskiego nad dr. ksylograficznym ``Ars moriendi''.
1000,00
Keywords: Wrocław; Biblioteka Uniwersytecka; Ksylograf