Księga wysyłkowa i kasowa Księgarni J. K. Żupańskiego prowadzona przez Antoniego Stefańskiego i Antoniego Szymańskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Żupański Jan Konstanty, |Księgarnia Poznań (1892)
Zawiera: wypisy dotyczące przesyłek księgarskich z lipca i sierpnia 1892 r., k. 1-4. - rach. sprzedaży broszury J. Zamoyskiej "O wychowaniu" z l. 1904-1907, k. 9-11. - rach. dotyczące wysyłek książek za pośrednictwem Fr. Foerstera w Lipsku z l. 1908-1914, k. 12-26.
K. 5-6, 27-72 nie zapisane.
Keywords: Lipsk; księgarnia - Foerster Fr; Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Księga kasowa; Księgarnie; Księga wysyłkowa