Księgarnia J. K. Żupańskiego: "Conto wydawnictw [!] Ks[ięcia] St[efana] Lubomirskiego" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Żupański Jan Konstanty, |Księgarnia Poznań (1900)
Księga rachunkowa prowadzona przez Antoniego Szymańskiego dotycząca sprzedaży dubletów Biblioteki Ordynacji Zamojskiej w Warszawie przez Księgarnię J. K. Żupańskiego z lat 1900-1913, s. 1-12, 172-176 (zob. korespondencję w tej sprawie AB 245).
1000,00
Keywords: Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Warszawa; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej; Księga rachunkowa; Księgarnie