Inwentarz rękopisów Biblioteki Kórnickiej założony roku 1875-go" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1875)
Wykaz rkps. BK z podziałem rzeczowym, opracowany przez Zygmunta Celichowskiego, obejmuje tylko dział teologii i fragment działu historii.
K. 5-90 nie zapisane
Keywords: Inwentarze; Inwentarz rękopisów; Zbiory biblioteczne - ewidencja