Korespondencja Księgarni J. K. Żupańskiego - L., Anczyc W.; Franz, Brüning; Zygmunt, Celichowski; A., Cybulski; [?], Czajkowski; Zygmunt, Czartoryski; Józef, Drege; Fr., Foerster; [?], Funk; Adolf, Gebethner Gustaw; Kazimierz, Grendyszyński; Gubrynowicz, Władysław Ludwik (1836-1914); et al. (1882)
Ewangelicka Księgarnia Szkolna w Sępólnie, 1922, k. 23. - Foerster F., Lipsk 1902-1914, (74), k. 24-96. - Gebethner G. i Sp., Kraków 1911-1916, (14), k. 97-111. - Gebethner i Wolff, Warszawa, 1907-1917, (27), k. 112-138, przy tym rach. Księgarni, 1916, k. 139. - "Głos Śląski", Gliwice 1903, k. 140. - Grendyszyński Kazimierz, Petersburg 1899-1901, (2), k. 141-144. - Gubrynowicz i Schmidt, Lwów 1906, k. 145, przy tym rach. Księgarni, k. 146-147. -
1000,00
Keywords: Gdańsk; księgarnia - Brüning Franz; Gliwice; czasopismo - "Głos Śląski"; Inowrocław; Księgarnia Kujawska Adama Kompfa; Kijów; księgarnia - Idzikowski Leon; Kołomyja; księgarnia - Michta Maciej; Kraków; drukarnia - Anczyc W. L. i Sp; księgarnia - Gebethner G. i Sp; Spółka Wydawnicza Polska; Księgarnia Katolicka Władysława Miłkowskiego; Lipsk; księgarnia - Foerster Fr; Lwów; Księgarnia Polska Bernarda Połonieckiego; Biblioteka Uniwersytecka; Księgarnia Powszechna; księgarnia - Seyfarth i Czajkowski; księgarnia - Gubrynowicz i Schmidt; Mittawa; księgarnia - Lucas F; Monachium; księgarnia - Nahr & Funk; Petersburg; księgarnia - Grendyszyński Kazimierz; Poznań; księgarnia - Pawłowski F. Z; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; księgarnia - Cybulski A; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha; księgarnia - Kozłowski Karol; Księgarnia Polska Wiktora Tempłowicza; księgarnia - Leitgeber Jarosław i Sp; księgarnia - Niemierkiewicz Marian; Sępólno Krajeńskie; Ewangelicka Księgarnia Szkolna; Toruń; księgarnia - Zabłocki K; Warszawa; Gimnazjum Państwowe im. J. Lelewela; księgarnia - Gebethner i Wolff; księgarnia - "Ogniwo"; księgarnia - Wilder Hieronim i Ska; księgarnia - Trepte Konstanty; księgarnia - Wende E. i Ska; Księgarnia Katolicka i Antykwarnia L. Bądkowskiego; Korespondencja; Księgarnie; Rachunki