Zbiory biblioteczne - dary - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Biblioteka Muzeum Narodowego Warszawa; Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1974)
Nakłady Biblioteki Kórnickiej i propozycje zmniejszenia ich stanu liczbowego (wykaz), k. 30-35.
1000,00
Keywords: Warszawa; Biblioteka Muzeum Narodowego; Nakłady BK; Wydawnictwa; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie