Album - Remonty 2012 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (2012)
1) Konserwacja i renowacja stolarki okiennej i drzwiowej w Zamku Kórnickim. Prace wykonało konsorcjum firm: POZBUD T&R S.A. z Lubonia oraz firma ORLIKON z Poznania. Prace zostały sfinansowane ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego przekazanych na cele inwestycyjne Polskiej Akademii Nauk; k. 1-15.
Keywords: Kórnik; Gmina; Luboń; POZBUD T&R S.A; Poznań; ORLIKON; Staszów; DREW-ART JMS Stanisław Majka; Album; Drzwi; Fotografie; Kronika; Okna; Podłogi; Remonty; Zamek Kórnicki; Zamek Kórnicki - wnętrza