Zbiory biblioteczne - kupno - Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha (Poznań); Instytut Zachodnio-Pomorski, |Instytut Naukowo-Badawczy Szczecin; Knihovni středisko folosoficke fakulty University Palackeho Olomouc; Księgarnia Naukowa ``Dom Książki Kraków; Księgarnia Ossolineum Wrocław; Instytut Geografii (Warszawa); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka; Hotel
Hellonowa Halina, Pleszew, k. 127-128, 650, 683-684. - prośba o kserokopie materiałów przekazanych BK.
Keywords: Kraków; Księgarnia Naukowa ``Dom Książki; Olomouc; Knihovni středisko folosoficke fakulty University Palackeho; Poznań; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha; Szczecin; Instytut Zachodnio-Pomorski; Instytut Naukowo-Badawczy; Warszawa; Związek Nauczycielstwa Polskiego. Hotel; Polska Akademia Nauk. Instytut Geografii; czasopismo - Kolekcjoner Polski; Wrocław; Księgarnia Ossolineum; Księgarnie; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |kupno