Zbiory biblioteczne - kupno - Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka; Redakcja tygodnika ``Kultura'' Warszawa; Robotnicza Spółdzielnia Wydawnicza ``Prasa-Ksiażka-Ruch'' zob. RUCH; RUCH (Warszawa); Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich Mielec; Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich Warszawa; Towarzystwo Przyjaciół Muzeum im. Przypkowskich Jędrzejów; Urząd Pocztowo-Telekomunikacyjny Kórnik; Wojewódzka i Miejska Biblioteka Publiczna im. H. Łopacińskiego Lublin; Wydawnictwo ``Książka i Wiedza'' Warszawa; Zarząd Wydawnictw Statystycznych i Drukarni Warszawa; Związek Nauczycielstwa Polskiego, Zarząd Główny Warszawa
Redakcja tygodnika ``Kultura'', Warszawa, k. 65. - prośba do redakcji o przysłanie spisu treści tygodnika.
Keywords: Jędrzejów; Towarzystwo Przyjaciół Muzeum im. Przypkowskich; Kórnik; Urząd Pocztowo-Telekomunikacyjny; Lublin; Wojewódzka i Miejska Biblioteka Publiczna im. H. Łopacińskiego; Mielec; Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich; Warszawa; Związek Nauczycielstwa Polskiego; Zarząd Główny; Redakcja tygodnika ``Kultura''; Wydawnictwo ``Książka i Wiedza''; RUCH; Zarząd Wydawnictw Statystycznych i Drukarni; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |kupno