Zbiory biblioteczne - kupno - Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka; Redakcja tygodnika "Kultura" Warszawa; Robotnicza Spółdzielnia Wydawnicza "Prasa-Ksiażka-Ruch" zob. RUCH; RUCH (Warszawa); Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich Mielec; Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich Warszawa; Towarzystwo Przyjaciół Muzeum im. Przypkowskich Jędrzejów; Urząd Pocztowo-Telekomunikacyjny Kórnik; Wojewódzka i Miejska Biblioteka Publiczna im. H. Łopacińskiego Lublin; Wydawnictwo "Książka i Wiedza" Warszawa; Zarząd Wydawnictw Statystycznych i Drukarni Warszawa; Związek Nauczycielstwa Polskiego, Zarząd Główny Warszawa
Redakcja tygodnika "Kultura", Warszawa, k. 65. - prośba do redakcji o przysłanie spisu treści tygodnika.
Keywords: Jędrzejów; Towarzystwo Przyjaciół Muzeum im. Przypkowskich; Kórnik; Urząd Pocztowo-Telekomunikacyjny; Lublin; Wojewódzka i Miejska Biblioteka Publiczna im. H. Łopacińskiego; Mielec; Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich; Warszawa; Związek Nauczycielstwa Polskiego, Zarząd Główny; Redakcja tygodnika "Kultura"; Wydawnictwo "Książka i Wiedza"; RUCH; Zarząd Wydawnictw Statystycznych i Drukarni; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |kupno