Materiały konferencyjne - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Instytut Historii Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu; Komisja Historyczna Poznańskiego Towarzystwa Przyjaciół Nauk (1987)
Bieniak Janusz, prof. dr, przewodniczący Komisji Genealogii i Heraldyki Zarządu Głównego PTH, Warszawa 1987, k. 13 - zaproszenie na zebranie Komisji Genealogii i Heraldyki.
1000,00
Keywords: Warszawa; Komisja Genealogii i Heraldyki Zarządu Głównego PTH; Heraldyka