Album - Remonty 2016 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (2016)
1) Prace remontowe i renowacyjne murów zewnętrznych ceglanej części elewacji [Zamku Kórnickiego] z wyłączeniem wieży 2016 (k. 1-11).
Prace remontowe i renowacyjne murów zewnętrznych ceglanej części elewacji [Zamku Kórnickiego] sfinansowano z dotacji Powiatu Poznańskiego, Gminy Kórnik oraz darowizny Fundacji Zakłady Kórnickie. Prace prowadziła firma ORLIKON Sp. z o.o. z Poznania.
Keywords: Poznań; ORLIKON; Album; Elewacja ceglana; Fotografie; Kronika; Oświetlenie ewakuacyjne; Remonty; Zabezpieczenie przeciwpożarowe; Zamek Kórnicki - wnętrza