Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 2005 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (2005)
Artykuły na temat wystawy w Galerii "pf" CK Zamek w Poznaniu pt.: "Fotografie z australijskiej kolekcji Władysława Zamoyskiego ze zbiorów Biblioteki Kórnickiej" - k. 125-127, 129.
Keywords: Portret L.K. Radziwiłłówny; Wycinki prasowe