Zbiory biblioteczne - kupno. 1986 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Antykwariat Naukowy Bydgoszcz; Antykwariat Naukowy Poznań; Archiwum Państwowe Kraków; Archiwum Prowincji Polskiej oo. Dominikanów Kraków; Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego; Biblioteka Publiczna Miasta i Gminy Jarocin; Biuro Wycinków Prasowych |``Glob'' Warszawa; Centrala Kolportażu Prasy i Wydawnictw Warszawa; Centrum Informacji Naukowej, Technicznej i Ekonomicznej Warszawa; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha (Poznań); Galeria Autorska Jana Kaji i Jacka Solińskiego (Bydgoszcz); et al. (1986)
Andrzejak Marian, Zbąszyń, k. 85, 114-116. - oferta sprzedaży st.dr.
500,00
Keywords: Bydgoszcz; Galeria Autorska Jana Kaji i Jacka Solińskiego; Antykwariat Naukowy; Gdańsk; Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego; Jarocin; Biblioteka Publiczna Miasta i Gminy; Kórnik; Bractwo Kurkowe; Kraków; Komisja Turystyki Górskiej; ZG PTTK; Archiwum Państwowe; Archiwum Prowincji Polskiej oo. Dominikanów; ``Księgarnia Tatrzańska''; czasopismo - ``Wierchy''; Lublin; Ośrodek Archiwów; Bibliotek i Muzeów Kościelnych przy KUL; Lwów; Namiestnictwo; Morskie Oko; Poznań; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha; Polska Akademia Nauk. Ośrodek Rozpowszechniania Wydawnictw Naukowych; Warszawa; Centrum Informacji Naukowej; Technicznej i Ekonomicznej; Instytut Wydawniczy PAX; Ośrodek Dokumentacji Zabytków; Wydawnictwa; Centrala Kolportażu Prasy i Wydawnictw; Biuro Wycinków Prasowych ``Glob''; Polska Akademia Nauk. Ośrodek Rozpowszechniania Wydawnictw Naukowych. Dział Wymiany Zagranicznej; Polska Akademia Nauk. Ośrodek Rozpowszechniania Wydawnictw Naukowych. Księgarnia Naukowa; Księgarnie; Oferty wydawnicze; Rachunki; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |kupno