Zbiory biblioteczne - kupno. 1986 - Państwowe Przedsiębiorstwo |``Dom Książki'', Antykwariat Naukowy Bydgoszcz; Państwowe Przedsiębiorstwo |``Dom Książki'', Antykwariat Naukowy im. Aleksandra Krawczyńskiego Gdańsk; Państwowe Przedsiębiorstwo |``Dom Książki'', Antykwariat Naukowy Kraków; Państwowe Przedsiębiorstwo |``Dom Książki'', Księgarnia Gdańsk; Państwowe Przedsiębiorstwo |``Składnica Księgarska'' Warszawa; Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka; Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne, Oddział w Pile; Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne Warszawa; Powszechna Księgarnia Wysyłkowa Warszawa; Przedsiębiorstwo Państwowe |``Dom Książki'', Antykwariat Naukowy Poznań; Przedsiębiorstwo Państwowe |``Dom Książki'', Księgarnia Bielsko-Biała; Przedsiębiorstwo Państwowe |``Dom Książki'', Księgarnia Poznań; et al.
Sprawozdanie [BK] z kupna za III kwartał 1986 r., k. 55.
Keywords: Gdańsk; Państwowe Przedsiębiorstwo ``Dom Książki''; Księgarnia; Państwowe Przedsiębiorstwo ``Dom Książki''; Antykwariat Naukowy im. Aleksandra Krawczyńskiego; Katowice; Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Przemysłu Hutniczego; Zarząd Główny; Kórnik; Urząd Pocztowo-Telekomunikacyjny; Kraków; Państwowe Przedsiębiorstwo ``Dom Książki''; Antykwariat Naukowy; Lublin; Towarzystwo Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego; Piła; Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne; Poznań; Wydawnictwo Polskiej Prowincji Dominikanów ``W drodze''; Przedsiębiorstwo Państwowe ``Dom Książki''; Księgarnia; Przedsiębiorstwo Państwowe ``Dom Książki''; Antykwariat; czasopismo - ``W drodze''; Wojewódzki Urząd Statystyczny; Rydzyna; Towarzystwo Miłośników Rydzyny; Warszawa; czasopismo - ``Biuletyn Numizmatyczny''; czasopismo - ``Księgarz''; czasopismo - ``Nowości Księgarskie''; czasopismo - ``Panorama Polska''; Państwowe Przedsiębiorstwo ``Składnica Księgarska''; Powszechna Księgarnia Wysyłkowa; czasopismo - ``Przegląd Powszechny''; Redakcja Miesięcznika ``Jednota''; Bielsko-Biała; Bydgoszcz; Redakcja ``Przeglądu Powszechnego''; ``Składnica Księgarska''; Księgarski Ośrodek Bibliograficzny; Towarzystwo Łączności z Polonią Zagraniczną; czasopismo - ``Wiadomości Numizmatyczne''; Zespół Wydawnictw Książkowych; Kolegium Klubu Otryckiego; Zjednoczenie Księgarstwa; czasopismo - ``Jednota''; Księgarnie; Oferty wydawnicze; Rachunki; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |kupno